רואקוטן?

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

17/02/2014 | 20:16 | מאת: רועי

שלום, אני מטופל ברואקוטן ומתכנן לעבור בקרוב השתלת שיער. האם מומלץ להפסיק את הטיפול ברואקוטן לפני/במהלך/אחרי ההשתלה או שאפשר להמשיך כרגיל? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

רועי שלום, ניתן לבצע השתלה גם תחת טיפול ברואקוטן אבל צריך לקחת בחשבון שרואקוטן גורם ליובש בעור ועל כן עשוי להשפיע על קליטת הזקיקים באזור המקבל כמו כן טיפול ברואקוטן עשוי לגרום להדקקות השער ובכך להשפיע גם על צמיחת השער לאחר ההשתלה. הייתי ממליצה לך להתיעץ עם רופא עור בכדי להעריך את היתרונות והחסרונות שבהפסקת הטיפול ואז לקבל החלטה.