שלום וברכה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

31/01/2014 | 21:13 | מאת: בינרט

שלום, ברצוני להבין לעומק מספר דברים: 1. כיצד מתבצעת ההשתלה בצורה סימטרית באיזורים בהם השיער כבר דליל. כלומר, אם רוצים להשתיל שיער במקום בו יש שיער, איך יודעים לבצע את זה בצורה אחידה כך שהתוצאה לא תצא עקומה? 2. הרי השיערות ה"ישנות" כביכול ממשיכות בתהליך הנשירה, כיצד זה בא לידי ביטוי בשילוב עם השיער המושתל לאחר מספר שנים? איך זה ייראה? ושאלת השאלות- האם יש הבטחה שלא צריך לחזור על "תיקוני" השתלה?

05/02/2014 | 12:10 | מאת:

בינרט שלום רב, ההשתלה מתוכננת בקפידה תוך שמירה על סימטריה ואחידות ומתבצעת על פי התכנית עם תוצאות אסטתיות מצויינות. נושא המשך תהליך הנשירה רלוונטי בעיקר במטופלים צעירים. בכדי לתת לכך מענה אנו דנים באפשרות של התקדמות תהליך הנשירה בשיחת היעוץ ובונים דגם השתלה נכון שישמר לאורך זמן. לגבי הבטחות כאלו ואחרות, מנסיוני בעולם הרפואה אין אפשרות כנה להבטחות כאלו. כל אדם הוא שונה וזקוק למעשה לטיפול שנתפר עבורו כחליפה לפי צריכיו האישיים. אני יכולה להבטיח לך שטיפול מקצועי ורציני שנעשה לאחר תאום ציפיות טוב יבטיח לרוב שביעות רצון למטופל ולרופא גם יחד.