שאלה בנוגע לשיטת הNHI

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

12/03/2013 | 02:50 | מאת: יסמין

האם השיער מושתל בצורה חזקה מספיק כך שהוא לא ייתלש גם במקלחת חפיפה , אסיפה של השיער עם גומיה וכו'...? וכמה ההליך עולה ?

12/03/2013 | 11:37 | מאת:

יסמין שלום רב, תהליך השתלת השיער הוא באמצעות הזרקה. במשך כ-3 ימים לאחר הטיפול, לא חופפים את השיער, כדי לתת לזקיק את האפשרות להיקלט בצורה הבריאה ביותר והנכונה ביותר בקרקפת. לאחר כ-3 ימים מיום הטיפול, ניתן להתחיל לחפוף את השיער עם שמפו תינוקות- בעזרת כריות האצבעות באיזור המושתל, כדי לא לפגוע בזקיקים. באיזור המשתיל ובשאר השיער, אין שום בעייה לחפוף בצורה רגילה. בנוגע לאיסוף השיער- ברגע שהשיער צומח, אין שום בעייה להתנהל איתו ככלל השיער. לגבי שאלתך על המחיר- המחיר משתנה מאדם לאדם לפי גודל השטח הרצוי לטיפול. אני ממליצה לך להגיע למרפאתינו ברמת החייל, לפגישת ייעוץ מול יועץ מומחה שייתן לך את כל הפרטים הנחוצים לך, ויתאים לך הצעת מחיר.