האם השתלת שיער בשיטת NHI מתאימה גם לנשים?

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

11/03/2013 | 12:51 | מאת: שיר

לפני כשנה כשביררתי על השתלה קיבלתי מידע על שיטת הסטריפ שמותירה צלקת באזור התורם,ועל שיטה נוספת יקרה יותר בה מוציאים בפינצטה את השיערה אבל השיער צריך להיות מגולח,ולכן רלוונטית יותר לגברים. האם שיטת NHI מתאימה לנשים? צריך לגלח את האזור? האם היא שונה מהשיטות לעיל? והאם השיער באזור התורם ממשיך לצמוח? או שנפגע?

12/03/2013 | 23:33 | מאת: שיר

13/03/2013 | 11:45 | מאת:

שיר שלום, השיער צריך להיות מגולח באיזור התורם, כדי שהמכשיר שאיתו אנו מוציאים את הזקיקים יוכל לבצע את פעולת ההוצעה. כאשר השיער ארוך, לא ניתן להוציא את הזקיק. כאשר מדובר בטיפול של אישה, אנו יוצרים דמוי "תריס" בחלק האחורי של השיער ומותירים את שאר השיער באורך הטבעי שלו כך שהאיזור המגולח לא יהיה בולט לעין. לגבי שאלתך על השיער התורם- משום שאנו מוציאים את הזקיק, יש סיכוי של בין 20%-30% שהשיער באותו חלק שהוצאנו יצמח בחזרה משתי סיבות: 1. שנשארו תאי גזע של השערה בחלק התורם ולכן השערה תצמח מחדש. 2. שהזקיק לא יצא בשלמותו. יש זקיקים בעלי יותר משערה אחת. ולכן יכול להיווצר מצב, שהזקיק לא יצא בשלמותו וכי שערה אחת נותרה. מה שאומר, שאותה השערה תצמח מחדש. אני מזמינה אותך להגיע לקליניקה שלנו "לייזר קומפני" לייעוץ מול יועץ מומחה. שייתן לך את כל הפרטים המלאים על שיטה בה אנו עובדים. ויענה לך על כל שאלותייך