נשירת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

08/01/2014 | 18:21 | מאת: זיו

שלום , אני נוטל ריטלין במהלך לימודיי באוניברסיטה , רציתי לדעת אם זה גורם לנשירת שיער ?כיוון שאני מרגיש שבשנה האחרונה התחילה לי נשירה רצינית , שזו בעצם התקופה בה אני לוקח ריטלין. תודה רבה

12/01/2014 | 10:43 | מאת:

זיו שלום, ריטלין עשוי לגרום לנשירת שער למרות שנדיר שיגרום לנשירה משמעותית כפי שאתה מתאר. שינוי שגורם לסטרס ג"כ עשוי לתרום להגברת הנשירה. לכן לפני הסקת מסקנות הייתי ממליצה לך לראות מה קורה בתקופה של חופשת הסימסטר שבה אתה לא נוטל ריטלין ופחות לחוץ (ממולץ לנסות למדוד את הנשירה עד כמה שתוכל באמצעי אוביקטיבי).