השתלת גבות

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

05/01/2014 | 05:51 | מאת: א

שלום דוקטור, עברתי טיפולי לייזר להסרת איפור קבע נוצרה לי דלילות בתחילת הגבה. הייתי רוצה למלא את האיזור ב15 זקיקים האם זה אפשרי והאם המחיר יעלה יותר מ200 $? והאם ניתן להראות תמונה של הגבה לפני ולקבל אותה תוצאה? תודה מראש

08/01/2014 | 02:03 | מאת:

שלום רב, ניתן להשתיל בהצלחה שער בגבות בשיטת NHI. רצוי להביא תמונה קודמת כדי להעריך את הקף הטיפול ומספר הזקיקים הנדרש. הטיפול קצר יחסית ולכן המחיר יחושב בהתאם אך בעניין זה הייתי ממליצה לפנות לשיחת יעוץ עם כל הנתונים בכדי לקבל הצעת מחיר.