התקרחות של חייל

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

11/03/2013 | 10:50 | מאת: שי

אני חייל המשרת ביחידה מסויימת, מגיע אחת-לשבועיים, לאחרונה השייער התדלדל עד כדי התקרחות מה שגרם לי לאבד שמחת-חיים, וזה מפריע לי מאד,במיוחד עם בנות. ניסתי כבר משחה ממולצת ע"י רופא-עור, לא עזר. ואני מאד לחוץ מהעניין, בבקשה, עיזרי לי.

13/03/2013 | 12:14 | מאת:

שי שלום רב, אני רוצה קודם כל להרגיע אותך ולהסביר לך, שתופעה של נשירת שיער והתקרחות בגילך, היא נפוצה מאוד. לרוב מומלץ לגברים בגילך להשתמש בתכשירים כגון מינוקסי 5%, כדי לשמור על השיער הקיים ולחזק אותו. אני ממליצה לך להגיע לפגישת ייעוץ במרפאתינו "לייזר קומפני" ברמת החייל לפגישת ייעוץ מול מומחה, שיסביר לך על תופעת הנשירה וההתקרחות, יאבחן את מצבך ויסביר לך על שיטת הטיפול אותה אנו מציעים. לחליפין , תוכל למצוא מידע נוסף באתר האינטרנט שלנו בכתובת www.laser-company.co.il בהצלחה , ד"ר שרון דוברובסקי

04/04/2013 | 17:15 | מאת: אלה

ד"ר דוברובסקי שלום, אדם קרוב אלי חווה את אותה בעיה וקראתי בפורטל ביוטיק שתזונה יכולה להשפיע על הנשירה. בכתבה רשום שויטמינים ומינרלים מסוימים יכולים לעודד צמיחה של השיער. אודה לתשובתך בנושא, אלה