חפיפה לפני תספורת גורמת לנשירה?

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

19/12/2013 | 21:26 | מאת: דוד

שלום, אני בן 43, רזה וגבוה. בריא בדר"כ. בשנה האחרונה התחלתי להסתפר אצל ספר חדש שחופף אחרי התספורת ולא לפני, כמו שהיה אצל הספר הישן שלי שהייתי אצלו 16 שנה. אצל הספר הישן לא היו לי מפרצים ועכשיו מתחילים להופיע ואפילו בקצב קצת מדאיג. זה שהחדש חופף אחרי התספורת זה מזיק לשיער? זה הופך אותו יותר קל להתלש ו/ או לנשור? תודה

20/12/2013 | 17:11 | מאת:

דוד שלום רב, אין קשר בין החפיפה לנשירת השער. אתה בגיל מתאים להידלדלות שער על רקע אנדרוגני וזו עשויה להסביר את הנשירה. אם הנושא מעסיק אותך ומדאיג הייתי ממליצה לך לפנות לרופא המטפל להמשך ברור ובמידה ואכן זו האבחנה תוכל להגיע לשיחת יעוץ ולבחון האם אתה מתאים להשתלה .