קרחת קטנה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

18/12/2013 | 08:59 | מאת: תמנע

בערך לפני חודש גיליתי קרחת קטנה בקרקפת בעורף. בלית ברירה אני מחמצנת את השיער כל חודשיים בערך האם יש קשר בין המקרים? ואני יציין שלפני כמה שנים היתה לי התקרחות דומה שנשר לי הרבה שיער אבל זאת לא היתה קרחת עגולה. אני רוצה לדעת אם חימצון השיער גורם להתקרחות? ואם כן אז למה?

19/12/2013 | 12:28 | מאת: מישהי

כנראה שאני באותו מצב שלך אך בלי העיגולים אלא נשירה חזקה שגרמה לשיער להיות דליל, איזה טיפול קבלת מהרופא? ואחרי כמה זמן נעלמה לך הנשירה??? אשמח מאןד לתשובה ממך רני ממש מוטרדת

20/12/2013 | 17:22 | מאת:

תמנע שלום רב, מהנתונים שמסרת אני לא מוצאת קשר בין הופעת הקרחת לחמצון השער. במידה וקיים נזק מחמצון שנעשה באופן ממוקד, הייתי מצפה שלאחר תקופת שיקום הזקיק שנמצא בתוך העור יצמיח מחדש שער תקין. במידה וזה לא קרה הייתי ממליצה לך להתייעץ עם רופא עור.