השתלת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

17/12/2013 | 11:58 | מאת: יוסי

שלום וברכה ד'ר שרון . אני בן 52. מעוניין לעבור השתלת שער. יש לי מספיק שיער מאפיר מאחורי הראש. האם בגילי ההשתלה תתפוס ויצמחו שערות? ואם כן באיזה צבע? תודה רבה

20/12/2013 | 17:17 | מאת:

יוסי שלום רב, נשמע אכן שיש לך נתונים מבטיחים להשתלה מוצלחת. גילך אידאלי להשתלת שער בשיטת NHI והסיכויים לזקיקים להיקלט מצוינים. שער שצבעו אפור ישמור על צבעו האפור גם לאחר ההשתלה אבל בשיטת NHI העברת הזקיקים נעשית אחד אחד ולכן ניתן לשלוט על פיזורם באזור המושתל וליצור רצף אסתטי וטבעי. הייתי ממליצה לך לקבוע תור לייעוץ בכדי לקבל תשובות לשאלותיך ללא התחיבות..