שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

29/11/2013 | 11:41 | מאת: הדר כהן

שלום לך אני בת 19 ונושאת גן התקרחות איבדתי חצי מה השיער שלי אני עומדת להתחתן ונורא נואשת בדיכאון מאוד גדול כול היום במחשבות מה יהיה ואם בעלי לעתיד בעה יפסיק לאהוב אותי אם הקרקפת תתחיל להראות בצורה חמורה מה אעשה אז ? בבקשה ממך אולי את תעזרי לי ותתני לי שם של תרופה שתוכל לעזור לי לשמור על השיער הקיים חוץ ממינוקסי שלא עוזר לי .. אני מאוד פוחדת שירד לבעלי ממני למרות שהוא יודע מכל זה ונבטיח שהוא יתמוך בי ויעזור לי למצוא פיתרון אולי את בתור אישה תאמרי לי ? האם אני יכולה לאבד את האהבה שלו אלי בגלל השיער ?בבקשה תעזרי לי

02/12/2013 | 10:55 | מאת:

אפשרויות נוספות הן תרופות במרשם רופא. אני ממליצה לך לפנות לרופא עור בענין זה