השתלת שיער בגבות

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

12/11/2013 | 11:42 | מאת: אורי

שלום רב לך , אני צעיר בן 22, הגבות שלי ממש דלילות ונושרות כבר מהלידה וזה לא תוצאה של נשירה והם בכלל לא נושרים אבל מספר השערות בגבות ממש קטן וזה פוגע מאוד בביטחון העצמי שלי . האם אפשר לעשות השתלה בגיל זה ? ואם כן , מה הסיכוי להצלחה ומה הסיכונים? תודה

22/11/2013 | 13:27 | מאת:

אורי שלום, אכן ניתן לטפל בעזרת השתלת שער לחסר שער בגבות. סיכויי ההצלחה מצויינים והסיכונים מינימיליים. אני ממליצה לך להגיע לפגישת יעוץ לצורך הערכה וקבלת הצעה.