מוטרד מנשירת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

06/11/2013 | 07:51 | מאת: שי

בוקר טוב, לאחרונה התגברה לי נשירת שיער שהולכת ומחמירה. אני מוטרד מאוד מהצד האסטטי של הנושא ומכך שאהיה קירח לאחרונה התחילה להיות לי נשירת שיער חריפה שהולכת ומחמירה. אני מוטרד מאוד מהצד האסטטי של הנושא ומכך שאהיה קרח. אדגיש שהנשירה היא רק בצידי הראש. האם יש לכך פתרון? אדגיש שהנשירה היא רק בצידי הראש. האם יש לכך פתרון? שי

22/11/2013 | 11:39 | מאת:

שי שלום רב , חסר לי מידע על הגיל שלך . אך עם זאת , אני ממליצה להיוועץ עם רופא/ת העור שלך בנושא. ישנם תכשירים רבים בשוק המעניקים מענה לעצירה של נשירת שיער. בהצלחה.