השתלת שיער בשיטת NHI

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

06/03/2013 | 21:13 | מאת: מאור

שלום רציתי לדעת יותר לגבי שיטת ה NHI אם זה באמת שיטה טובה ואם כול מה שאומרים זה באמת נכון???

06/03/2013 | 22:14 | מאת:

מאור שלום , שיטת NHI הינה השיטה החדשנית ביותר לטיפולים בהשתלת שיער, בשיטה זו מבודדים זקיקי שיער מהעורף ומזריקים אותם באזור הרצוי. בין היתרונות הבולטים של השיטה ניתן למנות בעיקר את התוצאות הטבעיות , טיפול ללא חיתוך ולפיכך ללא צלקות וללא כאבים. כיום הקליניקה היחידה אשר עושה שימוש בשיטת NHI הינה לייזר קומפני. תוכל לקבל מידע מפורט על השיטה באתר האינטרנט של הקליניקה בכתובת www.laser-company.co.il.

07/03/2013 | 16:39 | מאת: מאור

השאלה שלי אם אני כבר עשיתי השלת שיער אחת לא בשיטה החדשנית אלא בשיטה עם צלקת האם שיטת ה- NHI באמת תעלים את זה ב- 100 אחוז כמו שהם אומרים האתר שלהם

23/07/2013 | 22:44 | מאת: שאלת תם

האם את עובדת במרפאה שציינת? האם יש עוד מקורות לקרוא בהם חוץ מאתר המרפאה?