מספר שאלות

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

24/10/2013 | 03:33 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר שרון דוברובסקי ברצוני לשאול מספר שאלות שלא נשאלו ע"י חברי הפורום הנכבד, אשמח אם יהיה באפשרותך לענות לי ותודה על הסבלות. 1)לאחר שקראתי שרוב ההמלצות לטיפול מתבקשות שייעשו על ידך (מבלי לזלזל בשאר הרופאים שעובדים בסניף)האם ניתן לבצע את ההשתלה בקלינקה שבהולנד? 2)לאור הצלחת הטיפול כפי שמתוארת באתר, מדוע אנשים בעיקר מפורסמים ובעלי יכולת כלכלית לא מבוטלת עדיין משתמשים בפאות ובתכשירים המדמים שיער אם בארץ אם בחו"ל שהרי טיפול אחד יכול לפתור את הבעיה כי מבחינת רפואית אין שום דבר שיימנעע מהם סוג טיפול שכזה , מחשבה שעולה בראשי. 3)יותר בקשה מאשר שאלה , האם ניתן להוסיף תמונות באתר של ההשתלות דוגמא לפני ואחרי? (כמובן תמונות שישמרו על זהות המטופל) מכיוון שבניגוד לאתרים אחרים שמפרסמים את טיפול השתלת שיער , התמונות באתר ממועטות שוב תודה על הסבלנות ועל הזמן שאת מקדישה כאן באתר

24/10/2013 | 10:24 | מאת:

אנונימי שלום, אנסה לענות בכנות וכמיטב יכולתי. משיקולים פנימיים של החברה אני כרגע מסיימת חוזה עבודה בארץ ובהולנד ויוצאת להשתלמות כך שבענין טיפול על ידי בשלב זה קיים קושי. כפי שעניתי בשאלות קודמות, תפקיד החברה לתת לכך מענה או לספק תשובות. לגבי פרסומים של הצלחת טיפול ותמונות באתר, קיים מנהל נפרד לאתר החברה ולכן תוכן האתר אינו קשור לבלוג הזה. הסיבה לכך היא שבבלוג אני מנסה לשמור עד כמה שניתן על אוביקטיביות ולענות בכנות וביושר לשאלותכם בנפרד מהתוכן הפרסומי באתר. על כן בענין התמונות של לפני האחרי שהיית מוסיף, אני מייעצת לך לקבוע פגישת יעוץ או לפנות לחברה/למנהל האתר עם בקשתך. לגבי הצלחת הטיפול כפי שאני רואה אותה ושימוש בפאות וכד- חד משמעית הטיפול מוצלח והתוצאות מצויינות אך מחייבות השקעה כספית ובעיקר השקעה של זמן טיפול וזמן החלמה. בתקופת הטיפול וההחלמה המטופלים חשופים זמנית לסביבה וזה עלול להיות גורם מרתיע לחלקם. בעיני התוצאה האסטתית הסופית שווה כל דקה של השקעה, אבל אחרים חולמים על טיפול אסטטי וטבעי אך אינם מוכנים לשנות את מסלול חייהם לצורך הטיפול בנוסף חלקם מפחדים מהחשיפה הזמנית לסביבה או שהם בעלי שאיפה אסטתית נמוכה יותר... פאה או הדמיה לאנשים אלו עדיין מהווה פתרון מהיר וקל. שוב כמטפלת מנוסה בשיטת NHI אני בדעה חד משמעית שהמחיר הזמני ותקופת ההחלמה מתגמדים לעומת התוצאות המצויינות.