השתלת שיער בקדמת הראש

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

16/10/2013 | 08:35 | מאת: יוסף

שרון שלום רב, נניח ורוצים להשתיל שיער באיזור במפרצים וקדמת הראש האם השיער יהיה צפוף כך שלא ניתן יהיה להבחין שבוצעה השתלה? מה אחוז הצפיפות שמתקבלת?.. תודה

16/10/2013 | 19:10 | מאת:

יוסף שלום, שיטת NHI נותנת תוצאות בעלות מראה טבעי ואסתטי כאשר שני המדדים של מראה וצפיפות השער מרכזיים. המפתח הוא בהערכה נכונה של כמות השער שצריך להשתיל למטופל בכדי להגיע לצפיפות טובה ובביצוע נכון של ההשתלה בכדי להגיע למראה טבעי המשכי עם השער הטבעי. בעבודה נכונה ויעוץ מקצועי מטרות אלו מושגות במלואן.