השתלת שיער לנשים

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

14/10/2013 | 10:54 | מאת: רונית

שלום ד"ר שרון, אני בת 47 עם שיער חלק. ההתקרחות היא בעיקר בחלק הקדמי של הקרקפת- בפוני כנראה על רקע גנטי (אבל לא רק). היכן אוכל להיפגש איתך לייעוץ לגבי השתלה? האם מיקרופיגמנטציה יעיל? תודה רבה, רונית

16/10/2013 | 19:07 | מאת:

רונית שלום, לגבי מיקרופיגמטציה לצערי התוצאות שאני רואה נראות לא טבעיות ובולטות לעין, לא הייתי ממליצה בפרט שמדובר באזור ראש קדמי. את מציינת שההדלדלות ממוקדת אצלך באזור אחד ולכן תהי קנדידטית מצויינת להשתלת שער בשיטת NHI שיכולה לתת לך תוצאות אסתטיות ושיפור בצפיפות. אני ממליצה לך להגיע לפגישת יעוץ ולקבל בה גם את התשובות לשאר שאלותיך.

16/10/2013 | 21:09 | מאת: רונית

ד"ר שרון שלום, תודה על תשובתך. התקשרתי ובקשתי לפגוש אותך ונעניתי בשלילה. איך אוכל לפגוש אותך אישית? אני לא מעוניינת בייעוץ של רופא אחר. תודה, רונית