מה ההבדלים והייתרונות בין השיטה שלכם לבין FUE?

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

13/10/2013 | 21:49 | מאת: מקריח

האם ניתן לזהות שעברתי השתלה? אני מתכוון לסימנים גם בצד הנתרם וגם בצד התורם. אני שואל, כיוון שאני רואה לא מעט אנשים שעברו השתלה וניתן לזהות זאת אפילו מרחוק. רואים מקדימה חורים בראש ומאחורה רואים חלקים ריקים ומחוררים.

16/10/2013 | 18:53 | מאת:

מקריח שלום, ביצוע נכון של השתלה בשיטת NHI משאיר סימנים מינימליים שאינם ניתנים לזיהוי בעין רגילה. יתכן וראית השתלה שנעשתה בשיטות אחרות או השתלה שהייתה בלתי מקצועית. אני ממליצה לך לצפות במקרים אמיתיים בשיחת יעוץ ולהתרשם בעצמך.

16/10/2013 | 21:06 | מאת: מקריח

מה ההבדל והיתרונות בין השיטה שלכם ל FUE