השתלת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

06/10/2013 | 01:11 | מאת: שגיא

שלום, עברתי לפני כחודש השתלת שיער בשיטת FUE - למפרצים, קו השיער והקדקוד. כ- 1500 שתלים. עד היום (כחודש), עדיין לא נפלו השערות. האם אני צריך להיות מוטרד? או מעודד? מה ניתן להסיק שהשיער לא נושר לאחר השתלת שיער? אני התחלתי להשתמש במינוקסי שבועיים לאחר ההשתלה. בברכה,

07/10/2013 | 09:35 | מאת:

שגיא שלום, קצב השיקום של השער לאחר השתלה הוא אישי. מצבך מתאים לשלב שבו אתה נמצא כאשר שימוש במינוקסי אכן עוזר לשער המושתל להכנס למעגל צמיחה.אני ממליצה לך להעזר בהרבה סבלנות לא להיות מוטרד.