שיטה חדשה - שכפול זקיקי שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

26/09/2013 | 17:02 | מאת: קרח הנמס לאיטו

היי לכולם. קראו את הכתבה הבאה: http://www.blorit.co.il/data/multiFuture.html לא רואה כאן מה התאריך שבו זה נכתב, אבל בכתבה נאמר שהתוצאות הראשונות של phase 2 היו אמורות להתקבל כבר במחצית הראשונה של 2007, אז כנראה שהשיטה כבר "ב-כסף", כמו שאומרים. הייתי רוצה לדעת אם מישהו שמע משהו לאן המחקר מתקדם ואיפה הוא עומד היום? האם אפשר להשתיל בשיטה זו?

29/09/2013 | 08:32 | מאת:

שלום רב,אכן כפי שכתוב בלינק שצרפת "שיטת שכפול זקיקי השיער נראית כהבטחה גדולה עבור כל הסובלים מהתקרחות והידלדלות שיער.נותר רק לקוות כי המוצרים, הנמצאים כיום בשלב המחקר והפיתוח, יתקדמו במהרה ובהצלחה בשלבי הניסויים הקליניים, על מנת שיגיעו בהקדם אל הקליניקה ואל קהל היעד המצפה להם." התקווה קיימת אולם המעבר משלב של מחקר קליני למוצר סופי לוקח זמן רב.מדובר על שנים ארוכות ולעיתים בשל בעיות שונות המוצר אינו מגיע כלל לשוק. אני מציעה לכל מי שכיום סובל מתקרחות להתמקד בשיטה המתקדמת ביותר כיום המאפשרת טיפול יעיל אסתטי ןמוצלח בהקרחות והיא שיטת NHI ושותפה לתקותך שבעתיד הרחוק נוכל להציע שיטות נוספות לטיפול.