מים סטריליים

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

16/09/2013 | 06:07 | מאת: ערן

שלום, לאחר ההשתלה אחרי כמה זמן צריך להשתמש עם מים סטריליים? ולמשך כמה זמן? באיזה שמפו היית ממליצה לחפוף? תודה

16/09/2013 | 11:53 | מאת:

ערן שלום, לאחר ההשתלה במשך שלושה ימים יש לרסס את האזור המושתל במי מלח פיזיולוגיים (שים לב לא במים סטריליים!). מומלץ להשתמש בשמפו היפואלרגי מהסוג שמומלץ לשימוש בתינוקות.

16/09/2013 | 21:32 | מאת: ערן

תודה שרון, את מדהימה. הייתי בבית מרקחת הם טוענים שמים סטריליים לשטיפה, זה בדיוק כמו מי מלח פיזיולוגיים. לא ידעו על מה אני מדבר - טענו שזה אותו דבר מבחינת מלחים. האם אין הבדל או רק המינוחים שונים? רשמי לי באתר איזו חברה או איך זה נקרא כד שאדע מה לקנות.

16/09/2013 | 23:40 | מאת: ערן

גם נדרש לרסס גם באזור התורם וגם באזור המשותל? ההשתלה שלי היא לא בשיטת ה-FUT סטריפ. אלא ב-FUE - הזרקת זקיקים