היר סטטיקס

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

05/09/2013 | 22:39 | מאת: גבי

הי הבנתי שהחברה כבר בשלבים הסופים ניסויים קלינים וכו מתי להערכתך יתבצע? הבנתי שזה האופציה הכי עדכנית בעתיד הקרב ביותר האם ידוע לך? "ר יהודית זילברשטיין, מנהלת חממת מעין ונצ'ורס: "הטכנולוגיה של חברת היירסטטיקס יוצרת מהפכה בתחום שיחזור השיער בדומה למהפכת הבוטוקס בעולם האסטטיקה, בכך שהופכת את הפרוצדורה הניתוחית המונהגת היום לצורך השתלת שיער, להזרקה פשוטה, בעלות סבירה ועם תוצאות של מראה שיער טבעי".

06/09/2013 | 18:33 | מאת:

גבי שלום, אין בכתבה פרוט מספק על השיטה שהחברה מנסה לאשר אבל אני יכולה להבטיח לך שהתוצאות שהחברה שואפת אליהן כבר ניתנות להשגה כיום בשיטת NHI שכבר קיימת בשוק הישראלי. שיטת NHI היא שיטה חדשנית מתקדמת ביותר המשתמשת בטכניקה לא פולשנית שבה השערות מוזרקות לעור ונותנת תוצאות אסטטיות ומראה טבעי לחלוטין. אם ההתקרחות מפריעה לך הייתי במקומך פונה לקבלת יעוץ בהקדם.