שלום רב דוקטור שרון דוברובסקי!

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

03/09/2013 | 18:33 | מאת: רמי בן עזרא

מה שלומך דוקטור שרון? אני מעוניין בפתרון לקרחת שלי. יש לי בכל איזור הכיפה קרחת ואני אכן שם כיפה על- מנת שלא ישימו לב אליה.. מה עדיף לעשות? הדמייה או השתלה? האם השיער בהשתלה ממשיך לצמוח? מוציאים אותו מהשורש או שגוזרים ומשתילים? שתהיה לך שנה מתוקה כדבש, רמי בן עזרא.

03/09/2013 | 19:00 | מאת:

רמי שלום, הפתרון היחידי שיתן לך תוצאה אסתטית ומראה טבעי הוא השתלת שער בשיטת NHI. בשיטה זו זקיק השער מועבר בשלמות מהאזור התורם לאזור המושתל ולאחר קליטתו ממשיך לצמוח כמו זקיק שער רגיל. מאחלת לך שנה טובה ומתוקה, ד"ר שרון דוברובסקי

03/09/2013 | 19:06 | מאת: רמי בן עזרא

חיכיתי לה בקוצר רוח. איפה עושים NHI כזו? אני מאד מעוניין! כמה עולה דבר כזה? רמי בן עזרא.