התקרחות

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

29/08/2013 | 21:39 | מאת: דוד

היי, רציתי להוסיף על השאלה ששאלתי קודם. קודם כל תודה רבה!. אוקיי, אז אני בן 17 ופוחד שאני מכריח. סתם כדי לבדוק, בדקתי כמה שיערות נושרות לי בעת חפיפה (עשיתי את תנועת החפיפה בלי מים או סבון מעל כיור) נשרו לי איזה ארבעים שיערות (וחפפתי יום קודם). האם הדבר תקין?

30/08/2013 | 13:15 | מאת:

דוד שלום, מספר השערות שנושרות קשור גם לצפיפות השער שלך. אם אתה מודאג אני ממליצה לך להתיעץ עם רופא עור שיכול להעריך באופן יותר מדוייק האם הנשירה שלך מוגברת או לא בטסט מיוחד לכך.