השתלת שיער בשיטת FUE

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

14/08/2013 | 11:56 | מאת: קרח הנמס לאיטו

שלום לכל הקוראים. הבנתי כבר שיש שתי שיטות להשתלת שיער: שיטת strip ושיטת FUE (השתלת זקיקים בודדים). אני לא אוהב את שיטת strip כי היא משאירה צלקת, ושמעתי שבשיטת FUE אין צלקת ליניארית = צלקת פס לאורך הצד האחורי של הראש. השאלה שלי היא (מעדיף לקבל תשובות גם מאנשים שעשו השתלה בשיטה זו) האם לא נשארות צלקות נקודתיות במקומות מהם נלקחו השיערות? כי רק בגלל שלא נשארת צלקת "ליניארית" עדיין לא אומר שאין צלקות בכלל והמטרה שלי היא להיוותר בלי צלקות בכלל אחרי ההשתלה. מצפה לתשובתכם. תודה רבה וכל טוב :)

19/08/2013 | 15:27 | מאת:

שלום רב, אין כלל צלקות כלשהן בשיטת NHI ניתן לראות צילומי מטופלים וגם להתייעץ עם אנשים שעברו טיפול בשיחת היעוץ שלדעתי תסיר לחלוטין את הספקות שאתה מעלה.

19/08/2013 | 21:57 | מאת: קרח הנמס לאיטו

אוקיי, תודה רבה, דוקטור :) אבל אני שאלתי על FUE. בשיטת FUE גם אין צלקות? כמה זמן שיטת NHI בשוק? האם לרופאים יש מספיק ניסיון בשיטה זו?