בלורית

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

11/08/2013 | 16:36 | מאת: בלורית

שלום בן 40רציתי לדעת האם טיפול מזוטרפיה הינו יעיל? מה ההשלכות של פרופציה על הגוף? האם יש תופעות לואי לכדור נטלתי 10 שנים והפסקתי כי לא היתה גדילה ובלורית לא גדלה, האם בהשתלת שער השיער יחזור להיות בלורית כמו שהיה לי בגיל 18

12/08/2013 | 09:53 | מאת:

שלום רב, אני לא מטפלת במזותרפיה. לגבי טיפול בפרופסיה השפעות ארוכות תווח על בריאותך זניחות ולא הייתי מוטרדת במקומך. לגבי שאלת הבלורית- השתלת שער בשיטת NHI היא השיטה הטבעית והטובה ביותר לשיפור אסטטי שיכול לעזור לך להשבת הבלורית. כמובן שיש להגיע ליעוץ בכדי להעריך עד כמה ניתן להשיב את הגלגל לאחור.