שמפו להתקרחות

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

11/08/2013 | 15:41 | מאת: שגיא

שלום, כשאני חופף אני מעסה בעדינות לתוך הקרקפת כמה דקות. האם זה בסדר ? או שצריך כמה שניות וזהו? יש לציין שיש לי סבוריאה. שגיא

12/08/2013 | 09:42 | מאת:

שגיא שלום, אני ממליצה לך להשתמש בשמפו מיוחד לטיפול בסבוריאה כגון סבוקלם ואז בזמן חפיפה לעסות את הקרקפת עד שנוצר קצף למשך מספר שניות (לתוצאות מקסימליות יש לחזור על פעולה זו פעמיים בחפיפה) לאחר מכן לשטוף את הראש. ניתן לחפוף את השער בשמפו זה כל יום או לפחות שלוש פעמים בשבוע. שליטה טובה בסבוריאה עשויה אכן לעזור בשיפור מראה השער והקרקפת וכן עשויה להפחית נשירה.