דיקור סיני עבור נשירת שיער יש דבר כזה?

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

11/08/2013 | 10:56 | מאת: מרטין

11/08/2013 | 11:05 | מאת: מרטין

שמעתי על שיטה למניעת נשירה על ידי דיקור סיני. וגם תוספת ויטמינים. האם דיקור סיני מועיל? והאם יש דבר כזה למנוע נשירת שיער?. תודה.

11/08/2013 | 12:11 | מאת:

מרטין שלום, דיקור סיני עשוי לשפר את זרימת הדם לקרקרפת ויש הטוענים שבכך הוא עשוי לעכב את תהליך הנשירה. במידה ואתה בתחילת תהליך ההתקרחות יש להניח שתפיק תועלת מטיפול בספריי מינוקסידיל. מומלץ להגיע לפגישת יעוץ בכדי לקבל הערכה לגבי השלב שבו אתה נמצא משום שעם התקדמות תהליך ההתקרחות הטיפול האסטטי והיעיל ביותר הוא השתלת שער בשיטת NHI.