מינוקסי

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

08/08/2013 | 16:06 | מאת: אבי

שלום לך רציתי לדעת אם השימוש במינוקסי מצריך לחכות 10 שעות בין טיפול בוקר לטיפול לילה ? עוד שאלה האם צריך ברגע שאתה מתיז לעשות סוג של מסג לקרקפת ? בנוסף רק אחרי מקלחת אני צריך להשתמש בטיפול לילה ? כי נניח אני חוזר הביתה בערב ויוצא להתאמן וחוזר מאוחר ? הבנתי שצריך לחכות שעה אחרי המקלחת ושעה אחרי השימוש זאת אומרת ללכת לישון מאוד מאוד מאוחר

09/08/2013 | 01:35 | מאת:

אבי שלום, מומלץ להשתמש במינוקסידיל לא יותר מפעם בכל 12 שעות. עדיף לעסות את הקרקפת לאחר ההתזה. לא צריך לחפוף את השער לפני השימוש אך במידה ואתה כן חופף יש לחכות שעה לפני ההתזה.