השתלה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

07/08/2013 | 16:52 | מאת: אסי

היי שרון אני מעוניןן לעשות השתלת שיער העניין הוא שי הרבה שיטות אני ממש לא מעונייןנשזה ייראה כמו ביזו מהאח הגדול זה נראה זוועה יש לך רעיונות?

09/08/2013 | 01:17 | מאת:

אסי שלום, השיטה המתקדמת ביותר כיום שנותנת תוצאות אסטיות מקסימליות היא שיטת הNHI. אבל באופן אישי אני ממליצה ללכת לכמה שיחות יעוץ שניתנות בחינם במכונים המובילים בתחום בכדי לשמוע פרטים מדוייקים על שיטות השונות. כך תוכל להעריך אישית את היתרונות והחסרונות של כל שיטה ולקבל החלטה שתיתן את התוצאות הטובות ביותר עבורך.