שכפול זקיקי שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

03/08/2013 | 08:33 | מאת: איתי

שלום דק קראתי הרבה על שיכפול זקיקי שיער שזה בעצם עוד לא קיים בשוק אבל עובדים על זה במעבדות וזה בשלבים נורא מתקדמים השאלה היא בעצם עוד כמה זמן לדעתך זה כבר יהיה קיים בשוק ועד כמה השיטה תיהיה מוצלחת לדעתך (למרות שהבנתי שזה המענה האחרון והמוצלח ביותר שאפשר לקבל) תודה איתי

05/08/2013 | 12:45 | מאת:

איתי שלום, אכן העתיד אולי יציע שיטת טיפול כזו אולם קשה לנבא מתי. אוכל רק לומר כי הבסיס המדעי לשיטה עדיין רחוק ממימוש. לאחר גיבוש הבסיס המדעי ולאחר מציאת הדרכים הטכניות לישומה יש בנוסף לקחת בחשבון את תהליך קבלת אישורי FDA לשימוש מסחרי שגם הוא ארוך ומיגע... על כן להערכתי יקח עוד שנים רבות מאוד עד ששיטה שכזו תכנס לשימוש.