מינוקסי 5

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

21/02/2013 | 20:07 | מאת: דניאלו-31

שלום רב, רציתי לדעת את השימוש במינוקסי צריך לחכות 10 שעות בין טיפול בוקר לטיפול לילה ? עוד שאלה האם צריך ברגע שאתה מתיז לעשות סוג של מסג לקרקפת ? בנוסף רק אחרי מקלחת אני צריך להשתמש בטיפול לילה ? כי נניח אני חוזר הביתה בערב ויוצא להתאמן וחוזר מאוחר ? הבנתי שצריך לחכות שעה אחרי המקלחת ושעה אחרי השימוש זאת אומרת ללכת לישון מאוד מאוד מאוחר

24/02/2013 | 11:21 | מאת:

דניאלו שלום , מכיוון שמדובר בתרופה עם מרשם , אני מפנה אותך לעלון לצרכן עבור מינוקסי 5 מבית תרימה. http://www.trima.co.il/images/Uploaded/Minoxi%205%20leaflet.pdf מקווה שזה יעזור. תודה רבה, בברכה, ד"ר שרון דוברובסקי.