מה ההבדל?

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

30/07/2013 | 16:54 | מאת: אבי

רציתי לשאול מה ההבדל בין שיטת NHI לשיטת FUE..שניהם לוקחים זקיק זקיק ולא משאירים צלקת..בשיטת FUE משתמשים במחט להוצאת זקיקים בעובי של 0.7-0.8..שגם שם בסופו של דבר לא נראה צלקת..אז מה החידוש העיקרי של שיטה זו? אני די מבולבל לגבי 2 השיטות..

05/08/2013 | 11:56 | מאת:

אבי שלום, אכן שתי השיטות דומות בעקרון העבודה. שיטת NHI מתקדמת וחדישה יותר בהשוואה לשיטת FUE ובה הוכנס לשימוש מיכשור עדין ביותר בקוטר הקטן ביותר האפשרי. המיכשור העדין מבטיח שבשיטה NHI תתקבלנה תוצאות אסתטיות מקסימליות וימנע לחלוטין תהליך ההצטלקות.