נשירת שיער ושיער דליל

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

21/02/2013 | 01:55 | מאת: יעל76

אני סובלת מנשירת שיער בעיקר בקדמת הראש, עד שנוצר מעין משולש כמעט קירח מלפנים כשאני אוספת את השיער. כמו כן שיערי דליל מאוד, כך שהנשירה מאוד בולטת, ובכל תסרוקת יוצאת כמות רבה של שיער. עלי לציין כי אני לוקחת תרופות שאולי תורמות למצב, אך איני יכולה לוותר עליהן או להפחית מינון. מה ניתן לעשות לצמיחת שיער סמיכה יותר, ולהפחתת הנשירה? תודה.

24/02/2013 | 11:18 | מאת: ד"ר שרון דוברובסקי

24/02/2013 | 11:25 | מאת:

יעל שלום, בחלק מהמקרים קיים קשר בין נטילת תרופות לנשירת שיער, הייתי ממליצה לך לגשת לרופא המטפל על מנת לבדוק האם ניתן להחליף את התרופות אשר את נוטלת במשהו אחר , ישנם תכשירים בהם ניתן להשתמש על מנת לחזק את השיער אחד מהם הינו מינוקסי 2%, אשמח אם תעדכני אותי בהמשך , תודה רבה, בברכה, ד"ר שרון דוברובסקי.