התקרחות בקדמת הראש

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

11/07/2013 | 14:25 | מאת: אודי

אני בת 40 בעלת שיער מלא ועבה הסובלת בשנה האחרונה מנשירה בעיקר באזור הקדמי של הראש מעל למצח.ניסיתי טיפול בתמציות צמחים אך ללא הועיל. רופא העור נתן לי למרוח 3 פעמים בשבוע בטאקורטן תמיסה לקרקפת אך גם זה לא עזר. יכול להיות שהרופא שגה במתן התרופה? התרופה מיועדת לטיפול בדלקות עור של הקרקפת ולי אין שום דלקת. האם באמת תרופה זו מסייעת לצמיחת השיער? תודה אודי.

12/07/2013 | 07:02 | מאת:

אודי שלום, בטאקורטן אכן מטפל במצבי דלקת אך גם מסייע במצבים שבהם יש פעילות מוגברת של מערכת החיסון שגורמת לנשירה. הייתי ממליצה על יעוץ חוזר בשאלה של אבחנה והמלצות טיפול.