השיער נובל

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

13/02/2013 | 18:45 | מאת: חגית

שלום שרון לאחר 8 טיפולים בהייר קליניק שלא עצרו את הנשירה אלא החריפו קיבלתי זריקת מזרטופין רייגין לפני כחודש בקליניקה.4ימים לאחר הזריקה השיער סמר מאוד והקרקפת כאבה מאוד .מאז השיער שלי יבש אפור מסתלסל לא מגיב לפין ללא ברק נובל ונושר ללא הפסקה מה המשמעות של התופעה, האם אני מאבדת את שערי הנותר? האם ניתן לטפל בבעיה ?אני מיואשת ואיבדתי אמון במערכות .

17/02/2013 | 11:16 | מאת:

חגית שלום רב , שבוע טוב , למכונים שונים יש את שיטות הטיפול שלהם ולצערי את הזריקה הספציפית הזו אני לא מכירה והיא אינה נקשרת באופן ישיר לתחום השתלת השיער. לכן , אני לא יכולה לחוות דעה מקצועית בנושא. עם זאת , אני ממליצה לגשת למכון ממנו קיבלת את הזריקה ולהתייעץ עם הרופא המטפל לגבי תופעות הלוואי אשר נלוות לסוג הטיפול אשר הוצע לך. בהצלחה, שרון.