שד אבא חושי חיפה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

11/07/2013 | 10:11 | מאת: דר גולדברג מיכאל פנימאי

אישתי בת 45, רופאת ילדים , מנה מנופאוזה. כמה שנים. כמה שנים נשירת סיער מוגברת! כל השמפוי או מינוקסי לא הועילו! בירור מעבדתי היה שלילי. מה דעתך?

12/07/2013 | 03:56 | מאת:

דר מיכאל גולדברג שלום רב, לאחר חלוף השפעת האסטרוגן ניתן לראות אצל חלק מהנשים התקרחות דומה להתקרחות הגברית בתפזורת שונה האופיינית לנשים. במקרה שכזה הברור המעבדתי יהיה תקין ומיקוסי עשוי להועיל אך לא יועיל לכולן. אם אשתך שוקלת אפשרות של השתלת שער מומלץ להגיע לפגישת יעוץ והערכה.