תודה

דיון מתוך פורום  חשיבה חיובית ודמיון מודרך

14/03/2013 | 16:01 | מאת: עליזה קצמן

תבורכי לי על מעשייך, כמה יפה את נוהגת שאת מחלקת את הידע שלך לכל מיודעייך, אין זכות גדולה מזו, בכל התורות נאמר שהידע שרכשנו אינו שלנו בלבד ועלינו להאצילו לסביבה ולסובבים אותנו, את מקיימת מצווה זו במלואה, היי ברוכה את ומשפחתך. באהבה רבה עליזה

תודה לך אהובה על המילים הטובות והברכות! אני מברכת אותך על מי שאת ומה שאת בשבילי! מאחלת לך שתמשיכי להפיץ את אורך בעולם בבריאות איתנה ובנחת עוד שנים טובות וארוכות. שתזכי לאינספור רגעים של שמחה יצירתיות ועשייה! בגעגוע גדול, לי

מנהל פורום חשיבה חיובית ודמיון מודרך