EFT

דיון מתוך פורום  חשיבה חיובית ודמיון מודרך

07/01/2013 | 01:10 | מאת: חושבת

האם אתם מכירים את השיטה?מה קורה אם רק מתופפים לא על משהו ספציפי, לא אומרים משהו ולא מגדירים משהו. אם מרגישים לא טוב כל כך וזה לא ברור ולא מוגדר ומתופפים,מה קורה עם זה?

חושבת יקרה, יש היום אינספור שיטות משלימות לטיפול ולמזור פיסי ורגשי, אני מאמינה שההיצע הרחב מעמיד בפני כולנו את היכולת להתחבר מעומק הלב לדרך הטובה ביותר בשבילנו. טיפול מיטיב עובר דרך צעדים קטנים של שיפור, אם את חשה לא בנוח עם דרך מסויימת אני ממליצה מעומק הלב לתור אחר דרכים נוספות. כל קופות החולים מעמידות שירות נפלא לטובות המבוטחים טיפולים משלימים במחירים לכל כיס. נסי לבדוק מה הכי נכון בשבילך, היכן את חשה בבטחון ובנוחות, חשוב גם להרגיש נכון עם המטפל שעובד מולך. קחי את זה צעד צעד יקירה, זו הדרך הטובה ביותר לעצמך. שיהיה המון בהצלחה! לי

מנהל פורום חשיבה חיובית ודמיון מודרך