ברוכים הבאים

דיון מתוך פורום  חשיבה חיובית ודמיון מודרך

שלום לכולכם, אני נרגשת מפתיחתו של הפורום החדש, ומזמינה אתכם לפנות אליי ולשאול בכל עת על כל נושא שמטריד אתכם. היכולת לחשוב חיובי הינה מיומנות מרכזית וחשובה אשר עשויה להביא לשינוי והטבה בכל תחומי החיים. מחשבה חיובית פועלת כמו שריר שיש לאמנו מידי יום מחדש, כל אחד יכול לעבוד על כך ולערוך שיפור ושינוי. ישנם יחידי סגולה אשר קל להם יותר לחשוב באופן חיובי, אך גם אז, זהו תוצר של עבודה מתמשכת ועקבית. בפורום הזה נקבל כלים לעבודה יסודית ועמוקה, כאלה שהתמדה עימם תפיק שינוי. ניתן לפנות אליי בכל סוגיה ביחסי זוגיות, בשלום בית, בענייני פרנסה, בלבטים מקצועיים, ובהתמודדות עם מכאוב אישי. אני אהיה כאן להשיב לכם לכוון ולייעץ ככל הניתן במסגרת זו. הלוואי ונבחר להכיר את הטוב בכל מציאות ואדם. יום מלא שמחה ברכה והתרגשות לי

07/12/2012 | 15:51 | מאת: ליבנת שלומי

תהנו מחוכמה של אישה יקרה מזל טוב לי !

חיממת לי את הלב במילים טובות! מאחלת לך את כל הטוב בעולם. באהבה גדולה ובהערכה ענקית, לי

מנהל פורום חשיבה חיובית ודמיון מודרך