לי

דיון מתוך פורום  חשיבה חיובית ודמיון מודרך

03/12/2012 | 17:47 | מאת: יעל יעקב

לי יקרה, ממש מתרגשת בשבילך!!!! שיהיה המון המון בהצלחה, יעל יעקב

יעל יקרה יקרה שאת!!! תודה לך צדיקה על הברכות החמות, המילים שלך הניבו לי שמחה ענקית. מברכת אותך בכל הטוב שיש בעולם! לי

07/12/2012 | 10:28 | מאת: חלי

בוקר טוב לך אני בת 53, היה לבד בנותי עסוקות עם עצמם,הקשר בנינו לא כל-כך טוב אני מרגישה הרבה עצב ובדידות, קשה לי מאוד ליצור קשרים לאחרונה כמעט ואין לי סיבה לחייך , פעם הייתי שמחה יותר, עובדת יותר, היום אני עובדת פחות בגלל הסיבות בריאותיות מצב הכלכלי לא מאפשר לי לצאת לבלות. איך אני יכולה לשמח את עצמי בכוח?

חלי יקרה, המצב שתיארת הוא מעגל אינסופי מעייף, בו דבר גורר דבר. אני מאמינה שבכדי לפרוץ אותו ולערוך שינוי גדול, עליך להשתדל ולערוך שינוי אחד קטן. הקשר הרופף עם בנותייך אף הוא תוצר של עצבות אישית, ואם נצליח לצאת מהמעגל הזה, אני מאמינה שהשינוי יחלחל גם לשם. אחד הדברים שגוררים שינוי במצב הרוח, הוא סדר של עשייה. במקום בו הזמן אינו מתועל נכון, נכנסות מחשבות עגומות מאוד. לכן המלצתי הראשונה היא להתחיל לייצר לוח שבועי מתוכנן, לדעת לתכנן היטב את העשייה שלך מראש, לקחת שוב שליטה על החיים שלך. אני מבינה שמצבך הבריאותי והכלכלי אינם מאפשרים חופש פעולה רחב, אך עדין ישנם דברים שניתן לעשות במרחבי הזמן. את יכולה למשל להתמסר לכתיבה או ליצירה מסוג אחר, במסגרת קבועה כמובן וכך להתחיל למלא שוב תקווה בחייך. אני מאמינה שאם נתייחס בכבוד אל הזמן, נזכה לקבל לחיינו תקווה והמון מוטיבציה. אני אשמח אם תעדכני אותי כיצד את מתקדמת, פורצת דרך ומצליחה. חג שמח ומואר לי

מנהל פורום חשיבה חיובית ודמיון מודרך