לאחר ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

16/11/2012 | 09:54 | מאת: רחלי

שלום ד"ר מייליק, אני לאחר ניתוח קיצור קיבה בת 38 ויש לי קפלים בבטן , מה אפשר לעשות עם זה ?

שלום לך בכדי לענות לך תשובה רצינית אני צריך עוד מידע: מתי היה ניתוח קיצור הקיבה והאם תהליך ירידת המשקל הסתיים? האם את אדם בריא, לפני או אחרי הריונות ולידות, האם את פעילה גופנית? בכל מקרה, הדבר הראשון שכדאי לעשות הוא לפנות לבדיקה אצל כירורג פלסטי המנוסה בניתוחי הסרת עודפי עור לאחר הרזיה ולקבל ממנו יעוץ מקיף לגבי האפשרויות העומדות בפנייך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור