מספר ניתוחים ע"ח התחייבות אחת

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

18/11/2013 | 09:44 | מאת: אילנית

שלום דר' מייליק. עברתי ניתוח שרוול לפני כשנתיים והורדתי כ-60 ק"ג. עושה הרבה ספורט ושיניתי אורח חיים בכל הנוגע לתזונה. הגעתי למשקל של 60 ק"ג על 1.62 ומרגישה רזה, אפילו רזה מדי, אך באיזור הבטן והחזה המצב לא טוב: העור זקן, רפוי ומדולדל. השגתי אישור מקופ"ח "מכבי" לניתוח הסרת עודפי עור מסוג "סינר". שאלתי היא: האם ע"ח ההתחייבות שקיבלתי אוכל לבצע גם ניתוח הרמת חזה, ללא עלות נוספת או בעלות מופחתת? אודה לתשובתך. אילנית

שלום אילנית ברכות על ירידת המשקל המוצלחת ועל קבלת האישור ממכבי לניתוח הסרת הסינר. כפי שאת מבינה, תוספת של ניתוח לאיזורי גוף נוספים כרוכה בתוספת תשלום. למרות זאת, באופן כללי, עלותו הכללית של ניתוח משולב לאיזורי גוף שונים זולה מאשר כאשר מבצעים ניתוחים אלו בנפרד. אוכל לענות על שאלותייך באופן ספציפי ומדוייק רק לאחר בדיקה ויעוץ מסודר במרפאה. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור