פעילות גופנית והרזייה ואבחון צורך בניתוח

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

12/11/2013 | 10:39 | מאת: כוכבי

שלום ד"ר מייליק אני עשיתי ניתוח לקיצור קיבה לפני 8 חודשים ואני גם עושה כעת פעילות גופנית , רציתי לדעת איך אפשר לאבחן האם הפעילות הגופנית שאעשה והירידה במשקל לא תצריך ניתוח להסרת עודפי העור שנשארו לי ?

שלום כוכבי בכל מקרה, המערכת הרפואית מעודדת פעילות גופנית כחלק מתהליך ירידת המשקל וכמובן לאחר ניתוח בריאטרי כפי שעברת. קשה לנבא מראש מה תהיה השפעת הירידה במשקל על מראה גופך אך ניתן לומר שככל שירידת המשקל משמעותית יותר, כך עולה הסיכוי שתהיי מעוניינת בניתוח להסרת עודפי עור ועיצוב הגוף, גם אם תתמידי בפעילות גופנית. רופא מומחה בכירורגיה פלסטית יוכל לבדוק אותך (רצוי בתום ירידת המשקל) ולכוון אותך להמשך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור