המסת שומן או הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

12/11/2013 | 10:36 | מאת: אורית

רציתי לדעת מה ההבדל בין המסת שומן לבין ניתוח הסרת עודפי עור, האם אני חייבת ניתוח להסרת עודפי עור או אולי המסת שומן יכולה לעזור לי ?

המסת שומן איננו טיפול שיכול להחליף ניתוח לעיצוב הגוף והסרת עודפי עור. טיפולי המסת שומן מיועדים לשיפור מינימלי בלבד ומרבית הכירורגים הפלסטיים כלל אינם מאמינים שהם אפקטיביים או מייצרים שינוי משמעותי. בכל מקרה, לאחר בדיקה ע"י מומחה בכירורגיה פלסטית תוכלי לקבל מענה טוב לשאלותיך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור