אחרי ירידה משמעותית במשקל

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

12/11/2013 | 10:34 | מאת: ענת

בוקר טוב דוקטור אני אחרי ירידה משמעותית של 41 קילוגרם במשקל ושוקלת היום 74 קילו נשארו לי עודפי עור בזרועות ובירכיים. איך בדיוק עובד הניתוח להסרת עודפי עור והאם הוא משאיר צלקות ? תודה רבה ענת

שלום ענת כל הכבוד על ירידת המשקל המרשימה. אם את כבר יציבה מספר חודשים במשקלך וקפלי העור בירכיים ובזרועות לא משתפרים למרות שאת עוסקת בספורט, כדאי לפנות לכירורג פלסטי המתמחה בתחום עיצוב הגוף בירידת משקל בכדי לקבל יעוץ המתאים למצבך. באופן כללי, ניתוחי מתיחת זרועות וירכיים מתבצעים תחת הרדמה כללית ונמשכים כשעה עד שעתיים. לאחר הסרת עודפי העור נותרת צלקת המוסתרת בחלק הפנימי ביותר של הזרוע או הירך. צלקת זו דוהה עם הזמן למרות שאינה נעלמת לגמרי אך היא מהווה תחליף אסטטי לקפלי ועודפי העור הגדולים שנותרו ואינם חולפים למרות ירידת המשקל. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור