עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

11/11/2012 | 14:12 | מאת: עירית

לאחר הרזייה נשארו לי עודפי עור בזרועות, בטן וירכיים רציתי לדעת האם יש השתתפות של קופות החולים ו/או ביטוחים רפואיים בניתוח ? תודה

שלום לך, ניתוחים אינם נכללים בסל הבריאות ולמרות זאת ניתן לגשת לקופת החולים או לביטוח הפרטי בבקשה להשתתף או לשאת בעלויות הניתוח, לעיתים ניתן אישור לניתוחים אלה. בהצלחה ד"ר בני מייליק כירורג פלסטי בכיר מנהל הפורום להסרת עודפי עור לאחר הרזיה

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור