לרדת במשקל בלי עודף עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

25/07/2013 | 12:50 | מאת: מעיין

שלום, אני בת 32 , כרגע בתהליך הרזייה, אני צריכה להוריד 50 קילו, ואני כבר 10 פחות בתקופת חודשיים. מה צריך להיות הקצב של הורדת משקל בחודש כידי שלא יהיה עור עודף (או כמה שפחות ממנו).

שלום מעיין לצערי, אינני יכול לצייד אותך בתשובות מחכימות. מדע הרפואה היום עדיין לא יודע מהם הגורמים המאפשרים לאנשים מסויימים לרדת במשקל מבלי שיסבלו מעודפי עור ולעומתם אנשים אחרים היורדים באותה דרך ובאותו קצב עשויים לסבול מעודפי עור באיזורי גוף שונים. איננו יודעים גם אילו שיטות ימנעו הופעת עודפים באיזורי גוף כאלו או אחרים. זאת בניגוד לכל מיני מומחים בתחומים שונים או מטעמם שטוענים בתוקף שהקפדה על דיאטה מסויימת או סוג מסויים של פעילות גופנית ימנעו את היווצרותם של עודפי העור כליל או באיזורי גוף מסויימים. במצב כזה של חוסר ידיעה, כל שנותר הוא להמליץ על ירידת משקל מבוקרת ומאוזנת מבחינת הדיאטה ומשולבת בפעילות גופנית הגיונית. במידה ויווצרו עודפי עור המפריעים מבחינה תפקודית או אסטטית, הכירורגיה הפלסטית יודעת לטפל בכך בצורה בטוחה ומשביעת רצון. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור