ניתוח באופן פרטי

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

09/05/2013 | 21:22 | מאת: מירב

היי ד"ר רציתי לשאול אם אתה עובד באופן פרטי עם קופת חולים כללית (פלטיניום ) יש אפשרות לבצע ניתוח אצלך באסותא או במדיקל ולקבל החזרים חלקיים דרך הכללית??? ועוד שאלה אחרונה כשמגיעים אלייך לאיכילוב למרפאה וקובעים ניתוח לא בטוח שאתה זה שתנתח אותי נכון ? יכול להיות מנתח אחר או אפילו מתלמד ? אם אני טועה אשמח שתתקן אותי חשוב לי מאוד שאותו מנתח שאגש אליו הוא זה שיבצע בי את הניתוח ובדר"כ זה קורה רק בפרטי .... תודה מקרב לב

שלום מירב הפורום הזה מיועד לקבלת תשובות לשאלות קליניות הנוגעות לכירורגיה פלסטית ולשאלות בתחום עיצוב הגוף. אם ברצונך לקבל מידע מעבר לכך, אנא קבעי פגישת יעוץ עם כירורג פלסטי העוסק בתחום שבו את מתעניינת. תודה ובהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור