הסרת עודפי עור אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

25/04/2013 | 16:34 | מאת: דן

מישהו יודע האם קופח משתתפת בהסקת עודפי עור/ שאיבת שומן / עיצוב הגוף לאחר ניתוח שרוול. ירדתי 60 קילו וזה מתסכל שאני עדין מתבייש מהגוף שלי. מה התהליך אני בן 25 עברתי ניתוח לפני שנה .

שלום דן לכל קופח יש נוהלים משלה בנוגע לטיפול בעודפי עור שלאחר ירידת משקל. עליך לפנות להנהלת הקופה דרך רופא המשפחה, ולברר את זכויותיך. קרוב לוודאי שתישלח לקבלת חוות דעת מכירורג פלסטי של הקופה. דרך נוספת היא לפנות לקבלת חוות דעת במרכז המטפל בכירורגיה פלסטית שלאחר ירידת משקל, כמו זה שיש בבי"ח איכילוב, (למען הגילוי הנאות- מנוהל ע"י הח"מ), ועם ההמלצה שלו לחזור לקופח. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור